Fredag

Idag fick vi bilderna från undervattenskameran, de var ganska bra men ändå rätt dåliga. Och kvalitén var inget att hurra för men eftersom det var en engångskamera hade vi inte förväntat oss så mycket. Jag lägger upp några utav dem och så lägger jag upp bilder på några "glasgrejer" jag köpte där nere. Jag tycker om dem i alla fall.
Släktbesök

Idag gick jag ned till min fader och tillsammans hälsade vi på min faster.  Var väl där i ca 2h och mesta delen utav tiden så kollade vi på min fasters mans modelljärnväg. Han bygger den som en hobby och snart täcker den ett helt rum. Jag är i alla fall väldigt fascinerad utav den och tog därför en del kort.
Det var svårt att ta kort så de blev inte så överdrivet bra, men jag är glad att jag försökte i alla fall.
Folket som väntar på bussen och de vid tåget är ca 1cm höga och husen 3cm.
Kan inte förstå hur han haft tålamod att pilla ihop allt men riktigt fräckt är det, hoppas ni tycker om det lika mycket som mig.
Hemma igen

Jaaa. nu är jag hemma i tråkiga Sverige igen..   Har nu suttit och kollat över alla bilder från Grekland och kommer idag bifoga jävligt många bilder, tror det är en närmare... 40-50st...   Ni får kolla igenom dem om ni orkar annars får ni skita i det. Några bilder har jag redan publicerat innan, men inte direkt många tror jag.
Jag hoppas att ni i alla fall kommer tycka om dem.

Jag kommer inte gå in närmare på vad vi gjorde där nere, det blir för jobbigt att skriva...

Grekland 2

Hej igen.. hinner inte skriva nagot for tiden pa datorn gar ut... Men kommer nagra fa bilder iaf...hej hej...
Grekland

Hej.
Nu har vi varit i Grekland i ca 4 dagar... 5 om vi raknar med den forsta dagen..
Javligt jobbiga tangentbord har de iaf ...
Idag ar vi inne i Chania och kollar runt. Var har for nagra dagar sedan men nu ar vi alltsa har igen.
Gjorde mest det har for att ladda upp lite tagna bilder. Nagra kommer att laggas upp/andras nar jag kommit hem.. (T.ex. de med flugan pa...)
Idag akte vi aven "hast och vagn" en tur runt i Chania.. tyvarr korde den bara runt dar vi redan gatt men anda...lite kul sak...just nu sitter vi som ni kanske kan rakna ut pa ett internetcafe i Chania och ska snart ata tankte vi..ligger en kinesisk restaurang precis bredvid, de borde ha nagon mat till mig.

Om nagra dagar tankte vi aka med pa nagra utflykter och sa..

Egentligen har vi nog inte gjort sa javla mycket hittills... badat varje dag har vi gjort iaf... sa javla varmt pa dagarna.. Skaffade air condition igar. Det ar ratt dyrt men det ar nog vart det.. jag kunde iaf inte sova pa natterna for det var sa varmt.

Ska kolla in deras "ICA" och se om de kanske har nagon mat till mig..  Kanske hor av mig langre fram pa resan, kanske inte...  kostar 2 euro/h har sa det ar inte billigt, men pa hotellet kostade det 5 sa vi sparar lite iaf..

Bilderna jag bifogar ar ifran planet(de hamnade dock sist och jag orkar inte andra det ..) vi har nagra pa nagra blommor, pa havet och runt dar vi bor, pa hastar(jag tycker om den pa mulen) och fran en "vapenaffar". Mycket saker hade de dar inne iaf..Nagra bilder fran balkongen pa kvallen(blev stromavbrott andra natten och det var ratt frackt, allt blev svart..) och sa var det en odla i trappan nar vi kom fran stranden en dag som jag fick kort pa.. syns kanske inte har men kommer som sagt upp redigerade bilder senare dar jag kan visa det lite battre.


Hoppas ni andra har det trevligt i "kalla" Sverige ifaf... har ar det runt 40 grader om dagarna. 
Vi syns igen den 23. 

Baj baj.. Eller som man sager har nere  - Giassou!
Onsdag

Idag har vi varit ute på Hållö en sväng, mulnade på så fort vi kom ner till båten men vi åkte ut ändå. (Bifogar såklart bilder från detta "äventyr").

Igår var vi på Sandö, Smögen en sväng, tog dock inga bilder därifrån...

Så bilderna jag laddar upp idag är från dagens strapatser på Hållö(med måsar och sådant) och från min, ja, MIN solros! Som jag har fött upp med mina egna händer. Den är så söt.

Snart bär det av till Grekland, ska bli riktigt gott. Skulle få övningsköra ner till Landvetter och sedan åker vi.. äntligen.

Ha det så trevligt här i Sverige och hoppas ni får riktigt dåligt väder.Måndag

Hejsan.
Idag har vi varit ute med båten och badat, det var riktigt kul. Andra gången i år ^^  det är fan helt sjukt att det inte blir sol oftare än så.. Men nu ska vi ju till Grekland på torsdag så jag antar att det är därför vädret blir så bra nu, när vi ska bort ...  Bifogar i alla fall bilder från dagen.. Bl.a från när båten släppte från stenen vi bundit fast den i och en kille som låg bredvid oss tog sin lilla båt och hjälpte oss att ta in den igen så vi slapp ta ett dopp...

Nu ska vi äta och jag är bajshungrig så nu får ni ursäkta om jag inte skriver mer...Söndag

Hej.. öh.. trogna läsare?

Sedan jag skrev sist har det hänt en hel del... bl.a så har vi beställt en resa till Grekland och åker den 9/8 ^^. Vi ska till Kalamaki som ligger 5km väster om Chania på Kreta och är borta i 2v. så det kommer komma upp massa bilder därifrån så småningom...

Jaa... det var nog faktiskt nästan det enda som hänt sedan sist..

Bifogar i alla fall en bild på en tistelblomma och en över himlen neröver...

Baj baj.RSS 2.0