Sista sommarbilderna?

Ja, det känns nästan som om detta blir de sista sommarbilderna 2008. Regn och regn och åter regn. Har inte varit mycket till variation i vädret nu på det sista...

Jag har i alla fall varit ute i min moders trädgård och tagit kort på ytterligare några blommor. Nu ska jag tillbaka till Uddevalla. Dags att börja träna igen. Nytt för hösten är att jag ska börja rida igen :) Det var många år sedan sist och jag kände att nu har jag slitit hela sommaren, nu förtjänar jag att få hänge mig åt det jag tycker om mest.

I oktober söker jag till Dingles Naturbruksgymnasium, Hästhållning - Vuxenutbildning. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag kommer in. Utbildningen är på ett år och man får chans att avlägga hästskötarutbildning efter genomfört år :) Det enda kruxet just nu är väl om min hemkommun vill betala för det eller inte. Jag ska försöka få tag på någon och se om jag kan påverka dem... Det skulle i alla fall vara första steget mot min drömkarriär, så jag hoppas, hoppas och hoppas igen...


Bullarens djurpark

I helgen var vi på Bullarens djurpark. Det var kul att få kela med exotiska djur som sprang runt och sådär, men fy så hemskt att se alla vanvårdade djur :(
En häst hade ett stort sår på länden, öppet och äckligt. Ingen utav hästarnas hovar hade blivit verkade, de hade börjar böja sig uppåt... Några hade brutits av.. De var otroligt magra och såg väldigt ledsna ut.
Det låg döda kycklingar bland de levande, några t.o.m. i vattnet...
Men men... Jag tog många bilder, det här är mina favoriter.Fototriss: Tre detaljer

Veckan fototriss-tema är "tre detaljer", då min katt låg bredvid mig kunde jag naturligtvis inte motstå att låta henne pryda mitt bidrag :)

Tack alla ni som kommenterat mitt förra fototriss-bidrag, det har varit jättekul att läsa :)
Fototriss: Rörelse

Som jag tidigare nämnde så surfade jag runt en hel del på olika bloggar och hittade då fenomenet "fototriss". Det går ut på att ett tema ges varje vecka och så ska man lägga upp tre bilder på det temat.
Denna vecka var temat "rörelse" och då tyckte jag att vad passar väl bättre än havet som slås emot klipporna? :)

Här kommer i alla fall mitt allra första bidrag till Fototrissen:
Alla tre bilderna är tagna ute på Sandö, Smögen en blåsig midsommarafton 2008. Min favorit är den i mitten, vilken är din? :)

Testing, testing...

Jag har legat sjuk hemma i några dagar nu och passade då på att surfa runt på lite olika bloggar. Jag har märkt att många lägger till ramar och sådär runt sina kort, och jag måste erkänna att runt många kort blir det ordentligt snyggt. Det framhäver kortet på ett bra sätt. Jag har därför bestämt mig för att testa detta, att istället för att spamma massa kort så lägger jag bara in några få åt gången, som kanske är lite mer påkostade :P
Vi får se vad det blir av det; nedan följer en trio i vad man kan hitta i sin moders trädgård.
(Jag hade tänkt ha en svart bakgrund först, men det blev alldeles för mörkt för bloggen... Ni får gärna kommentera hur det ser ut osv... Bör jag fortsätta såhär eller återgå till mitt gamla, slarviga, sätt? :P)

RSS 2.0