Ute med båten!

För en gångs skull så höll det fina vädret i sig till mina lediga dagar, jag är otroligt chockad, måste jag säga.
Tidigt i lördags morse begav vi oss ut till Tryggö, min absoluta favoritö. Första gången i år vi kom ut så det var verkligen jättekul.
Då vi skulle ut på sjön ville jag inte ha med min systemkamera och således tog jag med amfibiekameran Olympus 725 SW ut. Till min förvåning upptäckte jag att korten på land ändå blev väldigt bra, optiken är det inget fel med utan snarare displayen samt mjukvaran på kameran.

Första bilden är från båten, på väg ut. De nästkommande bilderna är från en liten rundtur vi tog på ön.
Det var sedan dags att inviga kameran med snorkling. Jag får säga att jag blev lite besviken när jag upptäckte att displayen blir helt spegelblank när man tittar på den under vattenytan, men jag gav inte upp för det! Istället tog jag kort på måfå och som tur var blev det något utav dem i alla fall. Konstig fisk jag fick med på bild 15, någon som vet vad det är för något?
De sista bilderna är på en sten min fader hittade och den allra sista är på båten.

Då det var lika fint väder på söndagen var vi ute på samma ställe så detta har varit en drömhelg för mig. Får hoppas att helgerna i fortsättningen blir lika fina, så kan veckorna gärna regna bort...

Nu sitter jag då här, på en måndag, min sista lediga dag och tänker tillbaka på helgen. Imorgon är det dags att återgå till jobbet, men nu har jag bara tre veckor kvar, 15 arbetsdagar!

Behöver köpa ny mobil eftersom min nuvarande håller på att lägga av helt. G900 står högt i kurs just nu, men jag har läst så otroligt mycket negativt om batteritiden samt att den skulle vara otroligt seg... Ska in till Uddevalla nu i veckan och pilla lite på den i butik, så får vi se. Jag tror/hoppas att det inte är så farligt som det verkar.

Hoppas ni får en trevlig vecka. Kul att få kommentarer att läsa, så man ser att någon orkar bemöda sig med att läsa/titta på allt det här.  :)


Blomnojja...

Jaa, då var det ytterligare en vecka sedan jag publicerade något sist. Tiden går fort nu...
Varmt som fan har det varit hela veckan, inga temperaturer under 30 grader här inte..  Jag har jobbat på som vanligt under hela veckan och imorgon lördag börjar min första lediga dag!

Eftersom jag inte haft något annat för mig idag, så tog jag kort på några utav moders blommor på utsidan och så råkade en kamel följa med också, från när Cirkusen var här tidigare i veckan.Halva sommaren gången...

Ja, nu var det ca tre veckor sedan jag skrev något här sedan sist. Det har hänt en hel del, men för det mesta jobbar jag 5-6 dagar/vecka från 07-17 så det är inte mycket tid över på dagarna.
Vi var dock på Liseberg förra helgen; jag, Tony, Jonte och Tobias. Det var kul för jag har inte varit där sedan jag gick i trean ungefär. Vi åkte allt hemskt vi kunde komma på. Bergbanan och Balder var riktigt roliga, förutom när man första gången i Balder ser skylten med 70 graders lutning. Den backen var hemsk :P
Men men... De tvingade sedan med mig på Kanonen (som åker i loopar och massa upp och ned) och uppskjutet samt det jag var mest rädd för - höjd skräcken. Fyfan vad äckligt det var att hänga där uppe i ~20 sek och bara vänta på att de skulle släppa ner en. Kände att jag höll på att glida ur stolen där :P

Nåväl, till dagens bilder!
De allra flesta är ifrån jobbet, konstigt nog... :P
Den första bilden är på en liten, smidig skiftnyckel jag hittade på jobbet en dag.. Kan man använda dem till annat än att slå in folks huvuden?
Nästa bild är på folkvagnen jag brukar köra på min morgonrunda, den är automat med 170 hästar. Jättegosig att köra :)
Sedan kommer de två badplatserna jag har hand om, tången respektive reso. Kanske inte är världens bästa bilder, jag får skylla på att det är mobilkameran :P
Nästa bild är elbilen de har på Smögen. Skitcool är den :)
Vad har vi mer... hmm..   Jo.. vi har en bild på Fiaten uppe på jobbet, som jag fått köra ibland. Flaket är stort som fasen på den.  Nästa bild är från ett ställe här i Kungshamn, tyckte det såg fint ut... Den allra sista är från en 3D-himmel som Ted fick utav min broder, Patrik. Otroligt fräck var den. Fick dock bara en bild på den innan den packades ihop och skickades iväg..

Nåväl, nu har jag väl presenterat allt jag skulle... Har lite fler bilder på lager, men de kommer nästa gång :P
RSS 2.0