Nördigt värre...

Idag har er kära bloggförfattare tentat av fem kurser på Komvux:
- Digital Bildhantering (50p)
- ECDL Word (50p)
- ECDL Excel (50p)
- ECDL PowerPoint (50p)
- ECDL Internet och E-post (50p)

- MVG i allahopa, naturligtvis ;)

Eftersom dagens inlägg går lite sådär i nördandets tecken, så måste ju även bilderna ha något med det att göra! 
Detta är utdrag från diverse böcker som hörde till ovanstående kurser. Den översta bilden "Internet" var från mitt prov om Internet och E-post. Som ni förstår var det inte direkt svårt... 
 Nästa bild är lite intressant. Visste du t.ex. att Windows XP är ett operativsystem?! 
Av någon anledning så säljer Konsum Ubuntu cola.... det tycker jag är lite märkligt.. Trodde först att jag läste fel när jag såg den där annonsen :P Sist men inte minst - den ack så viktiga mushanteringen! Du vet väl om att din mus har två knappar som används för enkel- och dubbelklick? Du dubbelklickar med vänster musknapp, förutsatt att din mus inte är konfigurerade för vänsterhänta! Det här är some serious shit...

Enjoy ;)Ursäkta röran, vi bygger om...

Eller...eh?

Det var ett väldigt tag sedan jag uppdaterade här sist, det är så att jag skäms. Det har i alla fall hänt väldigt mycket sedan dess och det är därför jag inte haft tid eller ork till att sitta här.

Jag har sedan i slutet av augusti ridit en gång i veckan, känns skönt att få hålla på med något man älskar så mycket :)
Jag har ju även sökt in till Dingles Naturbrukgsgymnasium, till deras vuxenutbildning inom Hästhållning. Imorgon är sista ansökningsdagen så jag hoppas på att få besked inom några veckor..

I övrigt så läser jag heltid på Komvux samt grekiska på kvällarna för att fördriva min tid. 

I framtiden kommer denna blogg att uppdateras något.. sporadiskt. Och förhoppningsvis med massa bilder och konstiga sammandrag utav vad min vardag innehåller.

Dagens bilder blir tre stycken från min ridlektion förra veckan då både min pojkvän och min fader följde med och tog massa kort. Det är skitkul att få se sig själv, för en gångs skull ;)

RSS 2.0