Nordens Ark

Nu har jag varit duktig och letat fram bilderna från Nordens Ark från i höstas. Det börjar med en bild på en stork, fortsätter med en på en snöleopard som rullat ihop sig och sov så gott framför stängslet :)
Sedan har vi en renunge som fick till en mysko min precis när jag tog kortet men tyckte ändå den var gullig :)
Vi har sedan en annan sorts stork och till sist tre bilder på en amurleopard av manligt kön. De fick mat precis när vi gick förbi så jag var naturligtvis tvungen att ta kort på det hela.

Ha det så bra, kommentera gärna!  :)

Månen

Ja, denna mystiska himlakropp har fascinerat människan i flera tusen år (eller åtminstone sedan de förstod att den inte skulle ramla ner i huvudet på dem). 

Erhm.. nåväl...   Förra veckan var jag och Jonte på Fotomässan i Göteborg. Vi hamnade egentligen där utav en slump och hade inte alls tänkt köpa något, men det slutade med att jag kom hem med en väska till kameran och mina två objektiv (något jag letat efter länge men aldrig hittat "rätt") och ett stativ. I fredags kände jag att det var dags att inviga stativet (och väskan) och jag förflyttade mig således ut på balkongen och tog några kort på månen. Stativet (som kostade 250;-) fungerade över förväntan, får jag erkänna. Ångrar inte köpet för fem öre :)

Nästa post på min önskelista är en fjärrutlösare till kameran, gärna trådlös. dsd

Äntligen uppdatering!

Nu var det fruktansvärt längesedan jag uppdaterade sist, jag är medveten om det. Tyvärr har dock skola och fritidsaktiviteter kommit före.
För två veckor sedan var jag i Göteborg hos min pojkvän. På kvällen såg vi ett mystiskt fenomen: tusentals fåglar på himlen och som tur var så hade jag med kameran :)

Hittade nyligen även kort ifrån Nordens Ark i höstas som jag inte tror att jag publicerat här, så det kommer att komma några uppdateringar på rad nu ;)

Hoppas ni har det bra :)
RSS 2.0