Mars v.11

Denna veckan har jag fortsatt mitt arbete med att uppdatera hemsidan. Det går lite segt men man ser resultat fort och det är det som for en att fortsätta. Min kära vän Jonatan höll på att pilla med servern samtidigt som jag uppdaterade sidan så det blev lite krångel men inget som inte var lätt löst.

Mars v.10

Denna  veckan har jag fortsatt skriva på mina fina dokument. Jag har kollat över bilder jag tagit och sett om det finns några fler som jag vill ladda upp och visa för världen. Dags att börja funderar lite mer inför redovisningen också. Allt går framåt och det känns gott. Snart är man klar med detta.

Februari v.9

Kändes konstigt att jobba vidare med projektet idag, var ju ett tag sedan sist nu.
Jag uppdaterade några fler sidor på hemsidan och skrev rent en del utav fördomsdokumentet. Tänkte fortsätta att uppdatera sidan innan jag gör så mycket annat, så att jag får den "up-to-date". Nästa projekt blir att få klart alla artiklarna och publicera dem.


Februari v7

Idag har jag uppdaterat hemsidan med information om filosofier. Lade till "Myter" uppe i menyn för det upptäckte jag att jag hade glömt.
Arbetade vidare med att uppdatera ochl ägga till sidor och bilder.
http://uddevalla.portalen.it/~MKarlsson är adressen till sidan.

Det känns skönt att projektet går framåt. Slutdatumet närmar sig, det är också skönt.

Januari v.6

Denna veckan har jag jobbat lite dåligt med projektet, för att vara ärlig. Jag har kollat igenom och sorterat kort jag tagit. Valt ut några jag tänker publicera på hemsidan så småningom. Jag har även skrivit till lite under filosofidelen. 

Januari v.5

Denna veckan har jag jobbat vidare med hemsidan. Jag har fått upp lite fler bilder och håller på att lära mig lite mer PHP för att fixa en bättre gästbok.
Arbetet går framåt och det känns bra. Det är ju inte så överdrivet många veckor kvar nu.

Januari v.4

Denna veckan har jag fått upp min projekthemsida på skolans server, adressen dit är:
http://uddevalla.portalen.it/~MKarlsson
Jag är faktiskt riktigt nöjd med den. För att få in lite mer teknik i mitt projektarbete så har jag lagt upp sidan på ett helt nytt sätt, utan frames och med mer css. Jag har även börjat lära mig PHP som man kan se under "gästbok" i menyn. Har satt in några bilder från graderingen och ska sålla ut några fina från SM och Talent Open som jag var med och tog kort från.

Januari v.3

Efter diverse julledigheter och sjukdomar är jag nu tillbaka.

Denna veckan har jag försökt lägga in ett script på hemsidan men det funkade inte för att jag använde frames, så jag har nu gjort en helt ny, och mycket snyggare, design till hemsidan. Förhoppningsvis kan jag få upp den på skolans server snart.

Jag är väldigt nöjd över att sidan blev bra, nu är det bara kvar att uppdatera den med bilder och allt.

Januari v.2

Denna vecka har det inte hänt så mycket med projektet. I tisdags installerade jag Maya och kollade över hemsidan, gjorde några få uppdateringar där. (Började lägga ut bilderna).
Resten utav veckan har jag nu varit sjuk så det har inte hänt mer denna veckan.
annars så känner jag att det går bra och framåt med projektet.

December v.50

Denna veckan har jag jobbat med att uppdatera hemsidan, börjat lägga in bilder osv.
Har pratat med Jonte om att få hosta den på skolans server så man slipper all reklam och sånt om man laddar upp den på ett gratis webbhotell.

Jag tycker det är kul att pilla med hemsidan igen, man känner att man kommit någonvart med projektet när man kan uppdatera så mycket.

December v.49

Den här veckan fick vi en uppgift på tisdagen som gick ut på att läsa och svara på frågor angående projektarbetet, vi använde boken "Projektarbetets ABC" (eller liknande... ) Sedan jobbade jag vidare med mina fördomar och uppdaterade hemsidan. Har bestämt mig för att den får ligga på datorn tills vidare, är så svårt att hitta ett BRA webbhotell att ladda upp den på, som inte innehåller reklam...  och som ska vara gratis :P
Vi får se hur det blir med det hela.

Nästa vecka tänkte jag lägga in bilder och kanske någon film på sidan också samt de färdiga versionerna utav fördomarna och faktan.

November v.48

Den här veckan har det inte hänt så mycket med projektet får jag erkänna.
Jag har kollat igenom och retuscherat några bilder som jag tog från SM förr-förra helgen och så har jag kollat över fördomarna. Jag lade till lite saker till mitt dokument om tävlingen också.  I helgen är det gradering så då kommer jag förmodligen ta en hel del kort.

November v.47

Tisdag
Idag har jag skrivit ett dokument om tävlingen jag var på i söndags. Hur det gick, hur vi förberedde oss inför den osv. Tanken är att jag ska göra ett till efter nästa tävling.
Jag ändrade lite i planeringen för jag kom på att jag inte hinner jobba med fördomarna idag utan det blir senare i veckan och nästa vecka istället.
Min träning går framåt och snart är det gradering!(nästa helg).
Det känns väldigt nervöst men inte värre än tävlingen.

November v.46

Tisdag
Idag var jag på halkbana så det blev lite sporadiskt arbete senare på kvällen, jobbade med det som behövde jobba med.

Fredag
Idag har jag gjort klart min projektplanering och skickat in den. Kollade över vad jag skrivit för fördomar och skrivit till några. Nästa vecka blir det mer intensivt arbete med det.

November v.45

9/11-07 Idag hade jag glömt min dator hemma så jag räknade matte istället men när jag kom hem frågade jag lite fler folk om deras fördomar gentemot kampsport och kampsportsutövare.¨ Jag tycker det börjar bli riktigt kul nu, speciellt det här med att få höra vad folk har för fördomar, de är fler än man tror!

6/11-07
Idag har jag jobbat med planeringen, lade till några saker jag kom på och så. Vi fick ju en vecka till så jag antar att jag får lägga ner lite mer tid på den.

RSS 2.0