Hummerfiske

Idag var jag och Tony med min fader och farfar ute och fiskade hummer. I första tenan vi drog upp låg tre stycken varav en vägde över kilot!  Totalt fick vi se 12 humrar idag men 5 var romhonor som vi var tvungna att kasta i igen så 7 fick vi med oss hem, 3 utav dem vägde runt ett kilo. Så vi var riktigt "fiskna".



Lördag 29/9-07

Idag var vi neröver och kollade på "Hummerkalaset". Det var inte mycket att hänga i granen.... Vi såg en uppvisning som sjöräddningen gjorde och tog några lotter och sedan körde vi hemmåt igen.

Bifogar dock inga bilder från uppvisningen, istället får ni se fem kort på min underbara katt.





Fredag 28/9-07

Idag åkte jag och Tony hem till Kungshamn. I övrigt har jag nog inte gjort så mycket idag.. hade engelskalektion som gick lite dåligt, vi fick inte igång projektorn först, tog 10 min innan det var fixat. Annars gick den nog rätt bra tror jag.
Bifogar bilder tagna från balkongen i kvällningen.




Onsdag

Hej igen.
Idag bifogar jag bilder som jag tog imorse, när det varit frost som sedan smält. Ser ganska fräckt ut.
Sedan är det även lite kladd på tavlan som jag gjorde när jag hade tråkigt ^^   Jag tyckte att de var ganska söta i alla fall.

Sedan tänkte jag bara säga att alla mina TKD-bilder som jag tar till projektarbetet osv kommer även att läggas upp här -->  tkdpics.blogg.se      så alla TKD-intresserade hänvisas dit :P


Lördag

Ja.. nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här.. har varit mycket i skolan och sådant så det är väl därför.
Jag bifogar i alla fall idag bilder på en kopparorm vi såg när vi var ute och gick, och en skalbagge., och även en bild på himlen för någon dag sedan. Hoppas ni tycker om dem.



Fredag

Förra fredagen begav vi oss upp till Norrköping och det är främst därifrån bilderna jag publicerar idag kommer ifrån. Landskapsbilder på vägen upp. Blev inga på vägen ned då jag körde...
Det är även bild på en utav Teds alla presenter, en Bobbycar polisbil, en bild på tårtan och på en staty vid namn "kramen" (om jag inte missminner mig).



RSS 2.0