Helg

I helgen har det inte hänt så mycket. Jag plågade min katt med några kort i alla fall, och så var jag ute med min fader och farfar och fiskade hummer.
Sedan landade en alien i fönstret som jag tog kort på. Tyvärr var det lite svårt då det var en lampa på insidan men jag tycker han ser äcklig ut ändå.
18/10-07

Hej igen kära vänner, var ett tag sedan det blev uppdaterat här nu.  Har hänt en del sedan sist. Bl.a så klarade jag igår teoriprovet för körkort B! Vilket jag troligtvis inte behöver säga, men var en jävlig lättnad. Stor sten som rullade bort från bröstkorgen där.

Så till bilderna då, det är två bilder på rosor, som jag fick utav Tony för att jag klarade provet :)  och på "ljusstakar" och en ängel jag fick utav min moder utav samma anledning. Väldigt fina är de.
Sedan är det väl någon kvällsbild kvar sedan i helgen.

Enjoy.13/10-07

Idag är det lördag... har inte hänt så mycket idag mer än att jag pluggat massa inför teoriprovet jag ska ha på onsdag och räknat kemi.  Ja! Man kan faktiskt räkna kemi!

Men i alla fall.. Jag tog några fina bilder på kvällshimlen igår som jag laddar upp, satte ihop några till en 180 graders vy men blev lika skillnader i ljuset på några av dem så man ser några skarvar, men jag tycker att den är fräck ändå.

Sedan är det två kort från när jag och Tony var ute och gick en kväll, så det är många kvällskort idag.


RSS 2.0