Hej igen..


Jag kollade igenom mina bildmappar och hittade några bilder tagna under januari som jag kände att jag skulle vilja lägga upp.

De som kommer först är tre bilder från katthemmet jag är på på torsdagarna. På den första står katten Figaro upp mot mitt ben (aj!). Nästa bild är en vanlig syn när man kommer in, Figaro står och hänger på dörren. Behöver jag säga något om nästa?
Sedan har vi ju några bilder ifrån en rundvandring i Kungshamn. Den första är tagen på morgonen innan solen gick upp. Sedan har vi ju den välkända smögenbron och så en bild över Rössholmen.


Och här är tre bilder från den andra snön som kom i Uddevalla, det var väldigt längesedan men ja.. bättre sent än aldrig? Tror inte att jag lagt upp dem tidigare i alla fall. Snöade massa under en eftermiddag och sedan klarnade upp, var väldigt fräckt att titta på.Sedan kommer två bilder hemifrån Kungshamn när det snöat precis efter årsskiftet och så på Tonys och mina tofflor(mina är de blåa fiskarna). Och sist, men absolut INTE minst, min älskling Mizzan :)


Nu har jag uppdaterat massor känns det som.
Fler bilder kommer när jag tagit några :P inte så mycket att ta kort på nu för tiden, är så mycket i skolan och så men det kommer nog bilder från flytten och så.
Hej så länge.

UPPDATERING!

Ja, nu kommer den då äntligen, bara två månader för sent!
Fick äntligen letat fram min kamera och lade över några bilder jag tog på Smögen när vi var ute på en promenad. Det är även ett kort jag tagit från skolan en eftermiddag, när molnen skymde solen. Det är också ett kort på Mizzan när hon sträcker på sig på balkongen(vet inte om jag visat den innan) och ett jag tog från bussen en dag.

Kommer ha ganska mycket för mig nu, med flytten och allt så vi får se när nästa gäng bilder kommer. Ni får hålla ut till dess :P

Februari...

Det var nu jävligt längesedan jag uppdaterade här sist men det har hänt väldigt mycket också.

Nyhet #1
Jag klarade uppkörningen igår så nu har jag körkort!

Nyhet #2
Jag och Tony har fått lägenhet! Flyttar i mitten av mars.Händer även ganska mycket i skolan och sådär nu, men dessa nyheter är väl det viktigaste :p
Jag kommer uppdatera igen när nya bilder tagits, har inte blivit så mycket utav det detta året.


RSS 2.0