Viento

Var i stallet i helgen och fotade en klubbtävling i hoppning. Blev grymt sugen på att hoppa själv när man såg alla duktiga ryttare som hoppade.

Smög in i stallet en snabbis och fick myst med min älsklingshäst. Vill haaa :\  Någon gång ska han bli min i alla fall.. till dess får jag nöja mig med några fina bilder :)

Ledig

Japp, nu är sommarjobbet över för den här sommaren med. Dags att försöka hitta ett annat jobb, inte alldeles för lätt i dessa tider! 
För att ytterligare ljusa upp tillvaron kommer här en liten höstig bild, en rostig kätting som ligger över en bräda. 

Vart tog sommaren vägen?Mer fjärilar

Idag är det ett underbart väder ute! Känner mig riktigt glad, dels över vädret och dels över att jag nu är ledig i två dagar framöver :)
Firade det hela med att gå en sväng i backen på utsidan och fota fjärilar. Hittade ett påfågelöga som får pryda dagens inlägg. Hann precis ta några kort innan den lyfte. Hoppas ni har det lika gott i värmen som jag :)

Hat pent!Fint väder + fototriss

Idag har det varit förvånansvärt fint väder utomhus. Jag passade därför på att gå ut och fota massa fjärilar, det kryllade om dem här utanför! :)
Fick några fina bilder som jag publicerar nedan. Det följer även med ett kort från i våras någon gång, när jag och min fader var ute och fotade solnedgången. Tycker om detta kortet för det ser ut som om "bollarna" kramas. Bilden till den nya designen kommer också från denna session.

Förresten, tycker ni att det blir för mörkt med svarta ramar runt bilderna i fortsättningen?

Fototriss
Jag upptäckte just att fototrissen denna veckan handlade om insekter. Jag gör därför en fuling och använder detta inlägget där med, så att jag slipper posta mina tre fjärilar två gånger :)


På återseende :)

RSS 2.0